Lego City Food Guide: Lego City Hotel

Bak Rådhusplassen, på hjørnet, ligger en gammel bygning med mye historie i veggene. Bygningen har alltid vært et hotell for turister til Lego City. For en kort stund tilbake pusset Han Myers (086) opp hotellet, slik at interiøret fikk et mer tidsriktig og moderne uttrykk. Hotellet serverer ikke bare frokost, men tilbyr også en enkel middag. I dag dro Lego News innom for å prøvesmake.  

Bilde av Hotellet. Bak kan du skimte tårnet på Brannstasjonen og fontenen på Rådhusplassen. / Picture of the hotel
Location: Hotellet har en fin beliggenhet i byen og har uteservering langs gaten. Uteplassen har gode solforhold og innbyr til sene sommerkvelder.

Vaskedame Mariell Eevee (082) tar seg en pause fra arbeidet, og viser oss restaurantens uteplass. / Cleaning lady takes five and show us the restaurant`s outside dining area.
Service: De ansatte på Hotellet er smilende og hyggelige. Vi ble godt tatt imot, og personalet slo seg også ned for å ta en prat. Vi kunne, dog, ønske oss en mer profesjonell servering. Atmosfæren var kanskje litt for uformell.

Daniel Myers (089) er stolt over hvor fin restauranten har blitt etter oppussingen. Han er også midlertidig kokk på restauranten. / Daniel Myers (089) is proud over how nice his restaurant ha become after the restoration.

Mat-kvalitet: Kvaliteten på maten er helt ok. Det mangler noe ekstra og rettene kan virke litt kjedelige. Her har hotellet mye arbeid som gjenstår. Det kan kanskje hjelpe å få inn en utdannet kokk? Nå er det Daniel Meyes (089) som står bak grytene, noe som kanskje ikke er så heldig ettersom han selv sier han ikke er så glad i å lage mat.

Totalt sett: Beliggenheten er perfekt I forhold til solforholdene. Servicen er ypperlig, selv om vi kunne tenkt oss mer profesjonalitet. Når det gjelder maten, har vi bare følgende å si: «Det er ledig stilling som kokk på hotellet».
___________________________________________________________________________________

Location: The hotel is nicely situated downtown and has a serving area outside.

Service: The employees at the hotel is smiling and pleasant. We were well received and the staff  were always ready for a chat. However her service could be more professional and the atmosphere more formal.

Food-quality: The quality of the food is ok. It lacks something extra and the courses can seem a little bit dull. Maybe it can help with a real chef in the kitchen instead of Daniel Meyes (089). Meyes does not lick to cook, and that can be a problem.

Total: The Location is perfect considering with sunny conditions. The service is good, but could be more professional.  When it comes to the food, there is a vacancy for a chef here.

Kommentarer

Populære innlegg