Lego City Food Guide: Chez Albert

I går var Lego News på restauranten chez Albert. Vi bestilte oss en femretters meny med god drikke. Her er vår anmeldelse:



Location: Beliggenheten er upåklagelig og perfekt. Restauranten ligger på Lego Square. Det faktum at restauranten har sitteplass både på bakkeplan, men også i andre etasje, gir plusspoeng. Oppe i andre etasje får du dog mindre sol, men du har utsikt over rådhusplassen. Et tips kan være å ta med seg godt med klær hvis du har reservert bord på terrassen.



Inngangspartiet til restauranten. Her kan du entre bygget på rød løper. / The entrance with the red carpet


Service: Servitørene på Chez Albert har gått på kurs før de fikk ta I et serveringsbrett. Det betaler seg. For så god service har vi aldri vært i nærheten av å oppleve før.  
Mange gjester på restauranten i dag. Til høyre ser vi kompisene Eric Myers (088) og Tony Muller (070) som nyter en bedre middag. til venstre sitter Roy Kano (061) og koser seg med en croissant. /  Many guests are enjoying the restaurant today.

Mat-kvalitet: Restauranten har en av Lego Worlds mest dyktige og kjente kokker, nemlig Gregory Watson (048). Og maten står i stil med stjernestatusen hans. Vi tok en femretters, og maten var utsøkt. Menyen har få retter, men til gjengjeld varierer ingredienser og råvarer etter sesong. Eieren kristen Swendsen (003) sitter ofte sammen med kokken og diskuterer retter og drikke for å stadig utvikle seg og prøve nye eksotiske smaker.

Kokken Gregory Watson skjærer opp kalkunen til en av rettene stor-fugl. Eieren Kirsten Swendsen (003) står i forgrunnen. / Chef Watson cuts op the turkey and Kirsten Swendsen is in the forground.
Totalt sett:  Det er ingen tvil: Restauranten har lenge tronet på listen av byens restauranter og den vil ligge øverst i en god stund fremover også. Chez Albert får terningkast seks. Vi gikk hjem mette og særdeles fornøyd. Så fornøyd at vi har bestilt bord neste uke også. Et minus er at flere vet om hvor bra stedet er, og på Chez Albert er alltid bordene opptatt. For å spise på du derfor reservere bord i god tid. Da gjelder det å ha planleggings-ferdigheter. Et annet minus er at prisene er stive og det forventes pent antrekk. Da kan planleggingsferdigheten komme til nytte: du har tid til å spare penger og finne et fint antrekk.

__________________________________________________________________________________

Location: The location is perfect. The restaurant is situated on Lego Square and has a outside dining area both on the square and on a terrace on the other side of the building.

Service: The waiters on Chez Albert is well trained and that pays off. The service is better than anything else we have experienced.

Food-quality: The restaurant has one of Leo Worlds most famous chefs, Gregory Watson (048). We ordered a five-course meal and the food stood to his reputation. The menu has few dishes and varies with the seasons. Owner Kirsten Swendsen (003) often discus the menu and dishes and tries constantly to improve the food.

Total: No doubt: The restaurant has long been regarded as the best restaurant in town and will still be at the top in the future. After the meal, we went home full and pleased. So pleased that we have reserved a table for next week. This is one of the few downsides      with Chex z Albert. You need to reserves a long time in advance. Also, the prices are high and you have to dress accordingly.


Kommentarer

Populære innlegg