Møt Gregory Watson (048). /Meet Gregory Watson (048).

Gregory Watson har i en årrekke vært kokk på restauranten Chez Albert. Han er berømt for sine fabelaktige, spesielle og smaksrike gourmetretter som setter i gang en smaksopplevelse uten sidestykke. Å spise på Chez Albert er en helt spesiell opplevelse og atmosfæren er upåklagelig.

Gregory Watson på kjøkkenet i resturanten Chez Albert. / Gregory Watson in the kitchen at the restaurant Chez Albert.

Watson og restauranteier Kristen Swendsen (003) har et godt samarbeid og er ellers gode venner i fritiden. En gang i uken setter Watson og Swendsen seg ned og diskuterer menyen for den kommende uken.. «Menyen vår er avhengig av lokale varer og om råvarene er i sesong. Hvis du ser noe godt du har lyst på en uke, må du komme hit med engang. Uken etterpå kan det hende vi ikke lenger kan tilby deg den retten» forteller kokken.

Det ukentlige meny-møtet innebærer også vinsmaking. «Det er viktig å finne riktig drikke til rettene våre» forteller Watson. / The weekly menu summit also includes wine tasting. "It is important to find the right drink for our dishes" says Watson.

Gregory Watson har kort vei til jobben. Han og kona Gina Watson (047) bor i toppetasjen på selve Chez Albert. Kona er pølseselger, og hjemme er samtaleemnet ofte mat og ingredienser. «Det er godt at kona også interesserer seg for kunst, for ellers hadde vi blitt helt tullete begge to», ler Gregory.
Livsmotto: «Bedre med en god ingrediens, enn fem av dårlig kvalitet»
_____________________________________________________________________
Gregory Watson has for years been the chef at the restaurant Chez Albert. He is famous for his fabulous, special and tasty gourmet dishes. Eating at Chez Albert is a very special experience and the atmosphere is Perfect.
Watson and restaurant owner Kristen Swendsen (003) have good cooperation and is otherwise good friends in their spare time. Once a week, Watson and Swendsen puts down and discuss the menu for the upcoming week. "Our menu is dependent on local goods and seasonal ingredients. If you see something you fancy one week, you must come and order it at once. The next week, we may not have it on the menu any longer "says the chef.
Gregory Watson has short commute. He and his wife Gina Watson (047) live on the top floor at the Chez Albert. Kona is a hot dog seller, and the main topic in their conversations is  often about food. "It is good that my wife is also interested in art”, laughs Gregory.
Motto: "It is better to have one good ingredient, than five of poor quality".

Kommentarer

Populære innlegg