Møt Gregory Watson (048). /Meet Gregory Watson (048).
Gregory Watson har i en årrekke vært kokk på restauranten Chez Albert. Han er berømt for sine fabelaktige, spesielle og smaksrike gourmetretter som setter i gang en smaksopplevelse uten sidestykke. Å spise på Chez Albert er en helt spesiell opplevelse og atmosfæren er upåklagelig.
|
Gregory
Watson på kjøkkenet i resturanten Chez Albert. / Gregory Watson in the kitchen at
the restaurant Chez Albert.
Watson og
restauranteier Kristen Swendsen (003) har et godt samarbeid og er ellers gode venner
i fritiden. En gang i uken setter Watson og Swendsen seg ned og diskuterer
menyen for den kommende uken.. «Menyen vår er avhengig av lokale varer og om
råvarene er i sesong. Hvis du ser noe godt du har lyst på en uke, må du komme
hit med engang. Uken etterpå kan det hende vi ikke lenger kan tilby deg den
retten» forteller kokken.
|
Det ukentlige meny-møtet innebærer også
vinsmaking. «Det er viktig å finne riktig drikke til rettene våre» forteller
Watson. / The
weekly menu summit also includes wine tasting. "It is important to find
the right drink for our dishes" says Watson.
Gregory Watson har kort vei til jobben.
Han og kona Gina Watson (047) bor i
toppetasjen på selve Chez Albert. Kona er pølseselger, og hjemme er
samtaleemnet ofte mat og ingredienser. «Det er godt at kona også interesserer
seg for kunst, for ellers hadde vi blitt helt tullete begge to», ler Gregory.
Livsmotto: «Bedre med en god
ingrediens, enn fem av dårlig kvalitet»
_____________________________________________________________________
Gregory
Watson has for years been the chef at the restaurant Chez Albert. He is famous
for his fabulous, special and tasty gourmet dishes. Eating at Chez Albert is a
very special experience and the atmosphere is Perfect.
Watson
and restaurant owner Kristen Swendsen (003) have good cooperation and is otherwise
good friends in their spare time. Once a week, Watson and Swendsen puts down and
discuss the menu for the upcoming week. "Our menu is dependent on local
goods and seasonal ingredients. If you see
something you fancy one week, you must come and order it at once. The next
week, we may not have it on the menu any longer "says the chef.
Gregory
Watson has short commute. He and his wife Gina Watson (047) live on the top
floor at the Chez Albert. Kona is a hot dog seller, and the main topic in their
conversations is often about food. "It is good that my
wife is also interested in art”, laughs Gregory.
Motto: "It
is better to have one good ingredient, than five of poor quality".
|
Kommentarer
Legg inn en kommentar